Algemeen Dagblad

Zwetend netwerken in het Griftpark en dan fris door naar kantoor

Vergeet de traditionele netwerkborrels in bruine kroegjes of in toekan-restaurants langs de snelweg. Uit dat maatpak en húp, trainingspak aan. Om samen zwetend contact te leggen en op een laagdrempelige manier nieuwe opdrachten aan te boren.

Lees verder

RTV Utrecht

Utrechter fietst honderden kilometers door Afrika voor goede doel

Utrechter Michael Kooistra gaat aanstaande zondag meedoen aan de Africa Classic: een fietstocht van 400 kilometer dwars door Tanzania. Hij probeert hiermee geld in te zamelen voor het goede doel MRF Flying Doctors. Morgen vertrekt Kooistra richting Afrika voor zijn helse tocht.

Lees verder

Leidsche Rijn Nieuws

Zomervakantiekilo’s: een kwestie van Mindset

De zomervakantie is voorbij, de zomer ook wel zo’n beetje. Al wat rest, zijn de zomervakantiekilo’s. En die moeten weg! Maar hoe doen we dat? Michael Kooistra van Mindset Personal Training heeft sinds kort een privé-sportstudio op bedrijventerrein Oudenrijn, en hij helpt mensen met dergelijke ‘problemen’.

Lees verder

SBS6

Holland van Boven

Tijdens een bezoek van SBS 6 in het programma ‘Holland van boven’ legt Michael Kooistra uit waar MINDSET voor staat en hoe zij te werk te gaan.

Algemeen Dagblad

Michael fietste met 40 graden dwars door Tanzania en haalde geld op voor Flying Doctors

Nauwelijks een stukje asfalt. Fietsen over steen, zand en wegen die op het oog nauwelijks begaanbaar zijn. Dwars door Tanzania, terwijl de thermometer oploopt richting de veertig graden. Tachtig kilometer per dag, 400 in totaal. Ga er maar aan staan.

Lees verder