Waarom Mindset?

Door te investeren in vitaliteit zullen medewerkers energieker en gelukkiger worden en hierdoor proactief bijdragen aan de groei van jouw organisatie. Met de vitaliteitsprogramma’s van MINDSET brengen wij jouw organisatie naar haar meest vitale vorm

Minder ziekteverzuim

Meer betrokkenheid

Hoger werkvermogen

Actief op de werkvloer

Optimale prestaties

Daadkrachtige medewerkers

MINDSET OP DE WERKVLOER

MINDSET helpt bij het managen van de  gezondheidsverbetering van jouw team of organisatie.  Samen ontdekken we waar meer winst te behalen valt op het gebied van vitaliteit. Vanuit hier creëren we een op maat gemaakt plan om alle medewerkers in hun meest vitale vorm te laten presteren.

MINDSETCLINICS

Laat je medewerkers inspireren en motiveren tijdens onze MINDSETclinics en kom meer te weten over gezonde voeding, slaapritme, omgaan met stress en de voordelen van meer bewegen.

MINDSETCHALLENGES

Als team een fysieke uitdaging nodig? Wij bieden uiteenlopende uitdagingen aan die bijdragen aan het ultieme teamgevoel en een betere fitheid op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan een hardloopevent of een obstacle run.

MINDSETBOOTCAMP

Tijdens de MINDSETbootcamp werken we aan de maximale fitheid van het team! Je kunt hierbij denken aan hardlopen, boksen en kettlebel trainingen.

HOE WIJ WERKEN

CREATE

Niet willen maar creëren! 

Ieder doel dat je wilt behalen moet eerst gecreëerd worden. Met onze vitaliteitsscan brengen we de fitheid van medewerkers in kaart. Op basis hiervan stellen we haalbare doelen op, zodat we gericht aan de slag kunnen met elkaar!

BUILD

Meer energie, krachtiger lichaam en betere keuzes! 

Tijd voor actie! Binnen deze fase bouwen we aan een sterker en energieker teamgevoel, verbeteren we de sportprestatie en reduceren we de vermoeidheid. Stil zitten is geen optie!

MAINTAIN

Focus op volhouden!

Vitaliteit betekent simpelweg meer uit het leven halen. Wij blijven continu met jullie meedenken, zijn gefocust op doelen, maken progressies inzichtelijk en voorzien jullie van praktisch toepasbare feedback

Kennismaken

Ontdek wat MINDSET voor jouw organisatie kan betekenen. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken! Tot snel!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht